Service på automatik og CTS-anlæg

Alle anlæg som vi leverer er webbaserede anlæg, der kan betjenes via en internetbrowser eller lignede. Det betyder, at I altid kan overvåge og styre jeres anlæg via f.eks. en tablet, mobiltelefon eller en computer.

I har også mulighed for at få kritiske alarmer over e-mail eller sms.

Selve betjeningen af jeres anlæg sker via brugerfladen, og I kan gøre det alle steder fra – hvor end I befinder jer. Så længe I har adgang til nettet.

Med RKS Energi-Automatiks online services kan vi hjælpe jer med overvågningen af jeres anlæg – enten i dagtimerne eller døgnet rundt. Samtidig tilbyder vi også hjælp til fejlfinding eller teknisk support. Vi undersøger om problemet kan løses nu og her, eller om I har brug for, at en CTS-tekniker kommer ud for at løse problemet.

Hjælp til selvhjælp

Ønsker I at klare fejlfinding og problemløsning selv, er dette også en mulighed. Vi står altid til rådighed over telefonen, og vi kan derigennem hjælpe med at fortælle, hvor henne der skal trykkes, skrues eller ændres på en indstilling.

Når vi monterer anlægget sørger vi også for at informere jer om, hvordan og hvorledes I betjener anlægget. Men skulle der alligevel opstå tvivl, så står vi altid til rådighed med support, rådgivning eller ved at sende en CTS-tekniker ud til stedet.​

Modulopbyggede service-kontrakter

Type 1:

Hvis du har et webbaseret CTS-anlæg Metasys fra Johnsons Controls, tilbyder vi en servicekontrakt, der indeholder en router og abonnement serviceret og vedligeholdelse. I er med denne type altid online med CTS-anlægget. Serviceaftalen indeholder 4 support timer samt en rabataftale på service-tekniker timer samt ekstra komponenter.

1-årig aftale – pris startende fra 6.000,- kr. ekskl. moms.

Type 2:

Hvis du har et traditionelt CTS-anlæg / automatik service, så kan I få en serviceaftale, der er skræddersyet efter netop jeres behov.

Pris efter aftale – startende fra 4.000,- ekskl. moms

​​​Vil I vide mere? Kontakt da Michael Rosenfjeld.

Kontakt os     Kontakt os