VELKOMMEN TIL RKS ENERGI-AUTOMATIK
CTS-ANLÆG OG ALT TIL BYGNINGS-AUTOMATIK

ENERGIOPTIMERING OG RÅDGIVNING


Hos RKS Energi-Automatik ApS udfører vi løbende energioptimering for vores kunder i hele landet i tæt samarbejde med andre entreprenører og kundens tekniske personale.

Hvert anlæg og bygning har sin egen historie, behov og anlægskapacitet samt indeklima, der skal tages med i styrings strategien. Vores erfaring hjælper jer til den rigtige styring ved at se det fra alle vinkler.

FOKUS PÅ KORREKT VALG AF PRODUKTER

Vi udfører energioptimering ved korrekt valg af produkter som ventilatorer og pumper, og med vores viden om markedets nye produkter og muligheder holder vi os altid opdateret og kan give den rigtige rådgivning. Dermed er vi et godt valg når det kommer til bygningsautomatik eller optimal drift af jeres CTS-anlæg.

Derudover udfører vi energioptimering ved korrekt drift, for eksempel i forbindelse med:

  • Behovstyret ventilation
  • Natkølingsdrift
  • Sommergenvinding
  • Naturlig ventilation
  • Solgardiner
  • Markiser

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi ringer dig op indenfor 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.

    Fremtiden bliver bygget i dag, og Johnson Controls gør den fremtid mere produktiv, mere sikker og mere bæredygtig. Vi skaber intelligente bygninger, effektive energiløsninger, integreret infrastruktur og næste generation af transportsystemer, der arbejder perfekt sammen og lever op til løftet om at skabe smarte byer og samfund. Grundstenen i det løfte er at levere innovation som gør menneskers liv – og verden – bedre.

    Johnson Controls er en førende global diversificeret teknologi- og multiindustriel virksomhed, som betjener en lang række kunder i mere end 150 lande. Vores engagement i bæredygtighed går helt tilbage til vores rødder i 1885 med opfindelsen af den første elektroniske rumtermostat. Vi hjælper vores kunder med at vinde og skaber større værdi for alle vores interessenter med strategisk fokus på vores bygninger og platforme for energivækst.