RKS EJENDOMME APS

CVR-nr 40694366
CVRP-nr 1024916436
Dam Enge 5, 3660 Stenløse

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 70 27 66 70, men du kan også skrive til vores e-mail info@rksea.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage og besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Fremtiden bliver bygget i dag, og Johnson Controls gør den fremtid mere produktiv, mere sikker og mere bæredygtig. Vi skaber intelligente bygninger, effektive energiløsninger, integreret infrastruktur og næste generation af transportsystemer, der arbejder perfekt sammen og lever op til løftet om at skabe smarte byer og samfund. Grundstenen i det løfte er at levere innovation som gør menneskers liv – og verden – bedre.

Johnson Controls er en førende global diversificeret teknologi- og multiindustriel virksomhed, som betjener en lang række kunder i mere end 150 lande. Vores engagement i bæredygtighed går helt tilbage til vores rødder i 1885 med opfindelsen af den første elektroniske rumtermostat. Vi hjælper vores kunder med at vinde og skaber større værdi for alle vores interessenter med strategisk fokus på vores bygninger og platforme for energivækst.